Nyheter

2024-04-16

Renovering av miljörum

I slutet av April kommer renovering av miljörum på Folkungagatan att påbörjas. Det är en del av verksamhetens gröna arbete för miljön. 

Vi kommer att öppna upp ytan och ta bort den nuvarande avfallskarusellen. Det innebär att vi kommer få mer yta att ha flera sorteringskärl på, så det blir lättare att sortera sitt avfall.

 

 

2023-12-04

Julen närmar sig

För oss på Wikander fastigheter är julgranen i entren på Wallingatan markören att julen närmar sig!

 

2023-10-30

Heta arbeten

Samtliga anställda på Wikander fastigheter är nu licenserade i heta arbeten. 
Under onsdagen var det Utbildning i Heta arbeten i Göteborg. Hel dag med teori och praktik om alla lagar och regler kring heta arbeten. Mycket kul och intressant.

2023-10-12

Takmålning Fleminggatan

Under september månad har renovering av tak i form av målning utförts på Fleminggatan 13 och 15. Den gamla skyddsfärgen på takplåten som hade börjat flagna har tagits bort med hjälp av högtrygg för att sedan målas på nytt lager.  Det är en nödvändig underhållsåtgärd som förlänger livslängden på taket.

 

 

 

2023-09-20

Uppdatering av elnät

Under dagen har ett stort arbete med att uppgradera elnätet i fastigheten på Horsgatan 83 pågått. Ny Elservis med inkommande el har uppgraderats från den gamla. Man har grävt upp gångbanan utanför, borrat in genom fasaden, dragit in ny kabel och satt in ny Elservis nere i källaren. 

 

2023-01-02

God fortsättning!

Wikander fastigheter önskar alla en bra start på det nya året!

Påminner även om 2 saker.

När det är snöigt och kallt ute finns det risk att det rasar ner is och snö från taken. Titta upp när ni är ute och promenerar. 

När det sandas och grusas på stadens trotoarer är det lätt att det fastnar grus i porten. Det i sin tur gör att porten inte alltid går igen. Se till att porten går igen helt när du går igenom för att undvika obehöriga i trapphuset samt behålla värmen.

2022-11-28

Julgranen

Nu står den årliga granen på plats i entren på Wallingatan 37.

 

 

2022-11-21

Äntligen vinter!

Hej!
 
I dessa vintertider är det lätt att grus och annan smuts fastnar vid dörren samt att temperaturskillnaderna inne och ute gör att draget blir så pass hårt att porten inte alltid går igen helt. Vi vill påminna att kolla så porten går igen helt efter du passerat.
 
Till er som bor i husen och har en balkong är det viktigt att ni skottar bort snön så den inte ligger mot dörren/fasaden då fukt till slut tränger in.
 
Just nu ligger det massor med snö på hustaken runt om i stan. Innan snön har hunnit plockas bort finns det risk för att det rasar ner. Ta en extra titt upp mot taken när du är ute och promenerar.
 
obs.
 
ROSEB AB skottar taken på samtliga fastigheter.
Wikander fastigheter skottar innergårdar och entréer.
 
Njut av snön!

2022-11-03

Hjärtstartare Fleminggatan 13

Hjärtstartaren som sitter i entren på Fleminggatan 13 har varit inne på service den är nu på plats och åter i bruk.

2022-11-02

Hjärtstartare tillbaka.

Hjärtstartaren som sitter i entren på Wallingatan 37 har varit inne på service och är nu åter på plats.

2022-05-16

Välkommen!

Välkommen till Wikander Fastigheters hemsida!

wikander | fastigheter

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill berätta något för oss är kan du nå oss via formuläret här till höger. Annars har du våra kontaktuppgifter längre ner på sidan.