Felanmälan

Wikander Fastigheter | Felanmälan

Vid problem skicka in en felanmälan


Om det uppstått ett problem in din bostad anmäl det till oss

Har uppstått något problem som du inte själv kan åtgärda eller har orsakat, vänligen skicka in en felanmälan genom att använda formuläret här till höger. Nedanstående är tips på hur du smidigt kan lösa dina problem själv.

Plocka ned brandvarnaren genom att vrida ut den ur sin hållare. Byt ut det gamla batteriet och stoppa in ett nytt. Sätt tillbaka brandvarnaren i sin hållare. Tryck på knappen som säger ”test”. Ett ordentligt pip ska höras. Hörs inget pip, kontrollera att batteriet sitter i ordentligt.

En del brandvarnare går ej att byta batteriet. Om så är fallet så kontakta Wikander fastigheter för en ny.

Diska i diskmaskin på högsta värme med vanligt maskindiskmedel, antingen pulver eller tablettform. Efter rengöringen måste filtret torkas helt. Sätt ugnen på 100 grader lägg in filtret och låt ligga i 1 timme. Låt sedan filtret svalna innan det sätts tillbaka.

Skruva ut tallriksventilen. Ta en våt trasa och torka av eventuellt damm och smuts. Skruva sedan tillbaka ventilen till ursprungsläget.

Fyll i formuläret

Om du vill göra en felanmälan fyll i formuläret här nedan. Beskriv noggrant vad problemet är och om det är akut så återkommer vi snarast till dig.

WIKANDER | FASTIGHETER

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill berätta något för oss är kan du nå oss via formuläret här till höger. Annars har du våra kontaktuppgifter längre ner på sidan.